top of page

Kolding

I Kolding er vi så heldige, at en af vores folkemusik-elever egenhændigt har lavet kollektivet kaldet "Engen". Hun skriver følgende om stedet: 

På Engstien 3A ligger det nye, fede kunstneriske bofællesskab. Vi bor en masse unge musikere fra MGK og kunstnere fra Designskolen sammen – på hvert vores værelse;) Der er plads til både privatlivet som det hyggelige fællesskab. Vi håber at det at bo sammen også kan være med til at bygge bro mellem musiker- og kunstnerverdenerne. Kollegiet ligger super fedt ift. Kulturskolen, træning, indkøb, transport og natur.

 

Et par hurtige facts!

  • Ny-ombyggede lokaler.

  • 2 kollegier: et i hvert ende inkl. bade, toiletter, vaskemaskiner, tørretumblere, kogeplader, ovne og opvaskere osv. nok til alle. Hænger sammen via en dør i midten, men kommer til at køre som separate kollegier.

  • God udsigt til natur

  • Gårdhave

  • Festkælder (say whaaat)

  • Biograf/scene i bygningen.

  • Små værelser til fx overnattende forældre

Husleje 2950/mdr. INKL. forbrug - Depositum = 3 mdr. husleje + mulighed for ratebetaling for depositum.

 

Kontakt Lauge Johannes Hansen på laugejohanneshansen@hotmail.com ved interesse.
 

---

I samarbejde med Idrætsakademi Kolding kan MGKSYD i Kolding også tilbyde kost og logi i et ultraspændende elitemiljø for unge idræts- og musiktalenter.

 

Er du optaget på MGKSYD i Kolding har du mulighed for at blive en del af elitemiljøet på www.ika-kolding.dk.

 

Kig ind på deres hjemmeside og læs alt om akademiet og priser.

 

Er du interesseret i at bo på Idrætsakademi Kolding så henvend dig til Musikskolechef Jens Bloch på jebl@kolding.dk, der vil være dig og din familie behjælpelig med den praktiske ansøgning.

 

Esbjerg

Midt i musikmiljøet: H. C. Ørsted Huset ligger lige ved siden af Syddansk Musikkonservatorium. Her udlejes kollegieværelser fortrinsvis til musikstuderende –også MGK. Så er man tæt på et virkelig intenst musikmiljø. 
Læs mere http://SDMK.dk/faciliteter.

Vil man gerne have en tryg hverdag med hjælp til det praktiske, og god mad til alle måltider, kan man søge Esbjerg Sport Colleges særlige ordning for talenter i Esbjerg Kommune. Ordningen indeholder studiebolig på Grådybkollegiet sammen med andre eliteudøvere inden for både sport og kultur, samt mentor og madordning alle hverdage. Den kan søges af vores grundkursuselever, samt elever på vores grundkursusforberedende linjer (præ-MGK). Kulturskolen hjælper dig med ansøgningen. Læs mere på https://www.esbjergsportscollege.dk/index.php/bolig

Har du eller din familie spørgsmål, så kontakt Kulturskoleleder Inger Moltesen Fogh på imf@esbjergkommune.dk

Sønderborg

Der er flere kollegier i Sønderborg. Kollegiernes Kontor kan hjælpe dig med at finde en kollegiebolig. Sønderskov-Kollegiet ligger som nærmeste nabo til musikskolen. Der er gratis internet og IP-telefoni på kollegierne.

Besøg hjemmesiden: www.kk.kollegie6400.dk/da og læs mere om kollegierne i Sønderborg, eller kontakt koordinator Ole Mouritsen på omouritsen@gmail.com.

Kollegie

FOR DIG

DER VIL

MERE MED

MUSIKKEN

bottom of page